Neapolitan Ice Cream
endless love to them.xx
Posted on @January 19, 2013 with 1 COMMENT(S)


Chukae B1A4

For winning Golden Disk Award Album Division included FT Island, 4Minute and Kara. Congrats again~
*amboih pagi-pagi dah speaking*
aku ni asyik tukar skins je.. last-last kembali ke skin yg lama :3
Oh yea, Assalamualaikum /Hello/Anneyeong ~
Ok, Golden Disk Award kat Malaysia telah berakhir. MENTAL BREAKDOWN sudah pun berakhir! happy happy happy xD ok aku tak de idea nak post hape kali ni. cuma nak ucapkan tahniah dekat suami-suami aku jer. lol~ hari ni actually ada kelas tambahan prinsip akaun tapi aku tak pi pun.. hahahaha skip kelas for the first time in my life. (kelas tambahan je pun) hmm..semi-hiatus actually. argh aku memang tak dak idea nak taip apa lagi dah. bye :) Oh sebelum terlupa.. tinggal lima hari je lagi nak sambut Hari Maulidur Rasul (24/1/13).. so for muslims bloggers.. always say salawat to our Prophet Muhammad okay? 



Labels: , , , ,



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.