Neapolitan Ice Cream
Lyana & Double NH Mini Giveaway
Posted on @December 24, 2012 with 2 COMMENT(S)
tekan banner untuk join ya.

Assalamualaikum/Hi/Anneyeong :)
Cuti-cuti ni (hahaha tinggal berapa hari ja lagi pun) join giveaway ni sbb cuti ni tak cuti mana-mana pun. So, tak dak interesting story to type lorhh ;_;
"SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH." terima la kenyataan woih. Tahun ni last pakai baju sekolah. /cedih\ . Yeay, peperiksaan awam sudah sampai. err apakah? Exam SPM lah. Anis dah form 5 tahun depan. /wuwuwuwu\ rasa macam baru masuk form 1 ja\ macam mak kata lah.. "kalau nak berjaya, pengorbanan itu perlu dilakukan." Okay maknanya.. dah tak leh berfangirling lah tahun depan..kan mak?. *entri yang penuh dengan kesedihan* kkkkkk. T_T cukup sampai di sini saja, back to our main topic. Teringin nak jadi sponser untuk contest ni.. tapi baru sedar.. topup RM 10 pun TAK mampu nak beli untuk diri sendiri.. hahaha xD ok that's all. bye. Assalamualaikum! (banyak nya emoticon untuk entri ni...k.)

Labels: , , , , ,



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.