Neapolitan Ice Cream
For the first time,I did this..
Posted on @September 11, 2012 with 0 COMMENT(S)
Assalamualaikum w.b.t and Hello ^^
Long time no see aa..
Kelmarin, Isnin.. 2 orang classmate aku, a.k.a yg dok sebelah aku.. balik rumah sebab masalah kesihatan.
Haihh nasib baik depa dua balik rumah waktu rehat, kalau tidak.. Meroyan laa aku sorang-2.


Haha, yang besaq gedabak tu aku lah. Yang dok buat style berpurdah tu Atika. Dia pun balik rumah sebab tak sihat. Alolololo ciannyew.. *Euww*


Oukayyy.. this is Jannah.. Tu yang dok tunjuk jari tu.. Dia ni pun balik rumah jugak. Hadehh memang sawan la depa dua orang ni tak mai ; my life incomplete without this girls. *Ececehhh speaking hebat sangat la tu*

Sebenarnya, gambar ini dirakam semasa jamuan raya kelas aku. *ayat karangan BM*
This was what happend to me when I'm alone at school yesterday.

 

See? Aku kena kacau.. Herr aku kesunyian saaangaat waktu tu.. Hanya Allah yang tau betapa sakitnya hati aku bila kena macam tu. Serupa aku ni tak dak MARUAH , sapa pun akan rasa tercabar, kannnnnn?
Sabar aje lah. Balas balik pun dah useless ; tak berguna.

What I done when the counseling session began?
Cikgu bagi kat aku tips-2 belajar, motivasi.. hmm then tanya pasal latar belakang keluarga aku.. Cara-cara untuk mendapat pahala, tapi tak nampak.. hahahahaha apakah itu? Tanya lah cikgu kaunseling korang. Karang, kalau aku citer, sat lagi aku jadi kaunselor tak bertauliah, bergaji ..etc. :D
Jadual harian pun disediakan ! Lega sangat lepas dah ada jadual harian, teratur sikit rutin harian hidup aku nih.. *sebelum ni tak reti sangat nak buat jadual sendiri..alaa habaq ja la malas Tengku Nur Hanis Izzati oii..*
Cikgu tu jugak bagi penerangan pasal hala tuju masa depan aku. Alhamdulillah, sekarang baru aku nampak sikit jalan menuju puncak.. eh eh.. silap, menuju kejayaan :P *akademi fantasia la sangat*
Meh nak tunjuk serba sedikit. Ada la snap sikit jadual harian tu. Perhatian! Nak tengok pun takpa, tak tengok pun tak pa.. As long as you love me.. No.. humm.. as long as you love my style of ... Urghh i don't know what to write. Just forget it. Hahaha hambek kau..speaking english tuu! Sila guna google transelate kalau tak paham.. ^_______^

Perancangan untuk masuk ke Universiti. Hahaha boleh kah?

Abaikan kakiku..

p/s : Bila aku nak tukar blogskins?
Esok gue akan kembali meng-update blog ku dengan picture-picture Wordless Wednesday.
Tidak tahu apa itu Wordless Wednesday? On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.


Bubyee!.. Assalamualaikum.
psst.. 297+3 = 300. Follow me to get 300th followers prize!
Luckiest followers will win the mystery prize by me :D






Labels: , , , ,



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.