Neapolitan Ice Cream
2 weeks-good-bye.
Posted on @September 30, 2012 with 0 COMMENT(S)


Assalamualaikum w.b.t and hello!
Nak update blog tapi malangnya esok my-beloved-father nak simpan modem. Mungkin bukan esok, mungkin lusa dan seterusnya, tapi yang pasti akan simpan modem streamyx disebabkan oleh adik lelaki saya nak menduduki peperiksaan PMR. Semoga berjaya,dik. *dia punya handphone samsung galaxy s2 kena rampas dengan abah..hehehehe* Seminggu lebih ja lagi tapi dia dok mengadap komputer ja. Mengadap komputer bukan ulangkaji tapi bukak 'mukabuku'. get it?


Aku ni buat post ala-ala pesanan tapi tak dak sorang pun kesah, kan? Aku ni bukannya retis or popular bagai macam orang tu kan? Siapakah dia? Biarlah rahsia, kawan. Nanti ada yang 'sentap'. Macam baju Afdhlin Shauki (aku tak reti eja nama dia) yg tertulis..

Sentap hati mak, nak. 
 Okay guys, farewell. (Y)

Labels: , ,



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.