Neapolitan Ice Cream
Nak minta tolong sikit?
Posted on @July 8, 2012 with 2 COMMENT(S)

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Arghh anak kucing tu terlalu comel untuk diletakkan disini :D
Hahahahak dah lari tajuk asal. Actually, aku masuk satu photo contest kat Facebook then tengok hadiah untuk pemenang, pergh memang layan lah! Jom layan gambar kat bawah ni pulak..
Ek ehem.. Jeng..jeng..jeng.. *kasi saspen sikit*


Nah.. besar punya. Hahahahahaha.. Tolong ikhlas okay?

Cara-caranya mudah ja..
1. Like page  https://www.facebook.com/miraahussin
2. Then, like gambar yang kat atas tu okay?
Anis masuk contest just suka-suka, sebab memang tak pernah masuk contest sebegini. *baku gila ayat kau*
And, tak harap kemenangan sangat pun. Orang yang dah like gambar tu pun jadi lah kan ..hik hok.
Hahaha.. merapu seyh. Ok nak siap ke tuisyen Add Maths.
 Assalamualaikum :)





Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.