Neapolitan Ice Cream
Header sempena kedatangan Ramadan ;)
Posted on @July 19, 2012 with 0 COMMENT(S)
Assalamualaikum , Hello :)
Sesiapa yang pernah tengok header yang aku pernah guna bulan Ramadan tahun lepas?
Kalau ya.. you are my loyal readers ^^ (kalau tak, sila abaikan)


Rasanya puasa bagi negeri Perlis hari Sabtu.. mungkin ?
Agak-agak, boleh ke buat semua amalan kat atas tu ?
For me, Insya Allah ^^

If they still condemning me.. oh it's okay. Aku tahu lah hampa asyik view blog aku ni kan? Nak buat spam kat chatbox aku lagi ? Eh.. buat la. Tak kesah pun :P 
Sorry kay, aku tak pernah cerita buruk-buruk pasal hang kat blog ni.. So, hang kena bersyukur tau aku tak jaja perangai buruk hang kay? Sebab aku tau, kalau balas balik pun.. dapat dosa ja. Lepas tu menangis bagai nak rak.. Eii cemuih aku bila terkenangkan sikap terburu-buru aku yang dulu.. last-last, aku yang menangis macam orang gila. Iklan sekejap :) Ok nak log out dulu.. K byee  

 Yusuf Taiyob.. hahahahahahaha :D


Labels: ,



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.