Neapolitan Ice Cream
Randomly (MSSM 2012)
Posted on @June 8, 2012 with 1 COMMENT(S)








Assalamualaikum and Hello !
Sorry lama tak hupdate.
Hmm video ni memang ohseeem!
*Tapi video ni tak clear :(*
MSSM 2012 Opening Ceremony pada 22 Mei 2012 memang best dan gempak giler. SPEECHLESS ; tak tau nak express my feelings :D
Aku masuk koir formasi. Adik aku masuk glow in the dark yang atas padang tu...
Hmmmmmmmmm.. nothing to say now.. jeles dengan adik aku.. hmm you know why?
Aku pun nak menari gak atas padang tuu.. hmmmm T.T
HAHAHAHAHAHA gedik sat.
Apa nak taip lagi? Oh Add Maths aku lulus weyhhh! Yahoooooooooooooooo! *tapi exam Maths aku dapat gred G.. G untuk gagal.. haha kali ni markah Maths dengan Add Maths dah tukar tempat.. hahaha :D*
"Ala 51% je tu. C kan?" K whatever :P
OMG! Homework tak buat lagi :'( *pelajar cemerlang*
Prinsip Akaun dengan Maths! Argh!

 
 //IKLAN SEKEJAP\\
lalalala aku rindu hiang wehh :(
Awat hang lama tak tegoq aku ?
Persoalan yang menjadi soalan yang memeningkan kepala aku...
Hang nak tau tak.. aku usya (perhati) hang waktu hari perasmian MSSM tuu..
Kalau lah hang tau. Hm. T.T
Tak larat nak mengeluh dah aku ni haa.
Ni ada skit gambar waktu hari perasmian tu.



It's me.

This is my BFF's.

Yang pegang light stick Dora tu Atika, one of my BFF's.
Doraemon tu aku la yang pegang :)

Title post ni kan random..
So, cerita pun berterabur... hahaha :D
Okay, that's all. Bye!
Assalamualaikum..




Labels: , , , , ,



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.