Neapolitan Ice Cream
3 in 1 entry :)
Posted on @June 24, 2012 with 2 COMMENT(S)
Assalamualaikum and Hellow (Y)
Ahaaa, 3 in 1 entry ?! Banyak nak cerita neh..
Okay, let's begin.


1) Result Peperiksaan Pertengahan Tahun 2012
Wahwahwah result aku, macam apa tah =.='
Tapi yang penting aku top 10 dalam kelas ! *tapi dalam tingkatan top 20 ja pun*
Wowowowow.. Add Maths 51% ?? o.O *terharu*
Ok banyak menurun dari menaik. Yang kekal still kekal macam exam awal tahun macam Bahasa Inggeris dengan Pendidikan Islam. Sejarah tak yah dok kutuk sangat lah norh. Maths pun jatuh gedebuk dari 52% turun terus 35% G. Macam *blur* gelak puas-puas :D

2) Choral Speaking is coming !
26th June 2012 lawan dekat SMK Dato' Jaafar Hassan. But, hari Isnin (esok) nak kena buat performance kat sekolah sendiri, arghhhhhhh takutnya woiii! Mak kata, itu untuk menguji keyakinan diri sendiri. Kalau kita fikir kita boleh lakukan, InsyaAllah boleh :) Nanti dah habis lawan I update lagi ye kawan-kawan -..- Doakan kejayaan kami semua di SMK Dato' Jaafar Hassan okey ? Thanks !

3) Blog akan di'private' dalam masa terdekat.
Okay for your info, aku nak private sat sebab aku nak tukar blogskins baru. 

Oh yeah. Mission accomplised !
Bye 










Labels: , , , , , ,



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.