Neapolitan Ice Cream
Goodbye April.Hello May !
Posted on @May 1, 2012 with 0 COMMENT(S)
Assalamualaikum and Hello peeps :)
Nak dekat 3 minggu tak update blog ni.
Now busy study+dying sebab nak exam 2 Mei 2012..
Warghhhhh, esok tuuu :(
Jap gi pukul 9.15 pagi ada latihan choral speaking . Cuti sekolah bulan 6 ni baru pi lawan kat SMK Dato' Jaafar Hassan. Gementar kot. Habis la aku. Script pun tak hafal-hafal lagi. Hmm nak taip apa lagi ?
Hmm hari Sabtu hari tu (28/4/2012) ada kenduri cousin belah ayah kahwin.. Anak paklang. K tu tak penting, yang penting aku nak post satu gambar kat meja beradab tu. Haha, rileks la.. Waktu ni dah pukul 4.00 petang lebih. Boleh la pi makan buat kali kedua. *Aku cakap banyak* 


nah besarrrr punya gambar. Aku yang tudung warna pink tu (seriously muka aku lawak gila). Yang budak kecik (laki) tu adik bongsu aku. Lain - lain tu semuanya cousin aku. Okey bye..
Assalamualaikum :)



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.