Neapolitan Ice Cream
My opinion about Blogger new layout .
Posted on @April 13, 2012 with 0 COMMENT(S)


Assalamualaikum dan Hi. 
SERIOUSLY aku tak suka , pasaipa ?
Yelah memang la elok.
Tapi bila aku tukaq new layout..
Nerhhh.. Pening kelapa kepala aku ..
/Bila kita dah biasa dengan layout lama, kita rasa selesa, kan ?\
Mau tak mau kena aku pun nak tengok best tang mana new layout ni.
Last2 aku tukaq balik yang lama. Lantak lah dia buat nota macam ni pun. Kesah pulak hakuu :P
"Blogger is getting a new look in April. Upgrade now."
Annoying sangat bila nak buat new post.. mula aku cari sampai 5 minit cari 'icon' new post.. Rupanya bentuk pensel dalam kotak oren tuh. Ughh it's soo annoying la.
SEND FEEDBACK ? Cadangan yang bagus gak tuh. Hmm ekceli post ni spontan ajer, tak rancang pun nak tulis post hari ni.. Aku tengok post aku kerap pasal contest/giveaway jaa.
*This post will be deleted after a week . Thanks :)*
Sapa setuju sila komen ok .
Tak setuju , hmm suka hati ler.
Ok gotta go offline.. Bye ^_^

Labels: , ,



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.