Neapolitan Ice Cream
Sedihnya aku.
Posted on @March 31, 2012 with 0 COMMENT(S)

Assalamualaikum and hai. Lama tak jumpa. Maklum lah aku budak sekolah yang penuh dengan kerja-kerja yang superb banyak dan tak sempat updating blog gila  ni. Sorry keh ? :(
Apa aku nak cerita ni emosional sikit. 
Jumaat minggu lepas,kat tempat tuisyen pada tarikh 23 Mac 2012 merupakan satu kejutan yang aku sangat tak sangka akan terjadi.
Aku jumpa diaaaaa balik ! Oh I miss youu so muuuch teddy bear :* 
Siapa kah dia ? Sedara jiran dulu lah. Sama umoq dengan aku tapi dia laki. Terkejut ? Apa la ingat aku couples ka ? Cuihh , ada pulak budak darjah 2 nak couple bagai :/ Oke last aku jumpa masa dia masuk wad kecemasan dulu. Accident apa tah. Tak berapa nak jelas (maksud aku tak berapa nak ingat accident apa).
Haha, aku pulok pi bisik kat telinga dia (waktu tu dia tak sedaq ; koma) hmm macam bagi semangat kat dia la kot, tapi apa yang aku ingat aku bisik macam ni *nanti jangan lupa kat aku bila kita jumpa nanti*. Sweet tak sweet tak ? K sila muntah darah -,-'
9 tahun berlalu tanpa dia.
Tetapi dia lupakan aku.
Aku rasa macam aku sorang ja yang dok ingat kat dia.
Orang selalu cakap aku syok sendiri.
Waa sedihnya, pedihnya hati aku.
Dia tengok aku kerap semacam ja.
#Hey peoples , please doakan aku dapat la /sikit\ hadiah-hadiah untuk giveaway yang aku join okeyy ?
Hmm aku harap la sangat-sangat dia ingat kat aku balik. Benda ni kebetulan ka ?
Huhh. Entah lah.





Labels: , ,



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.