Neapolitan Ice Cream
Keputusan Peperiksaan Awal Tahun 2012 -,-'
Posted on @March 21, 2012 with 0 COMMENT(S)

Nak tengok video ni kat Youtube pun tak pa :)
Hahaha, post title aku formal gilaa siot ~
Lagu kat ataih (atas) tu aku suka sangat ! *perhatian jap gais . Aku tak minat artis Korea okey ? Ce tanya aku ahli-ahli group BIA4 ni ? Haram SORANG pun aku taktauu. Yang aku tau lagu ni best bila first taim 'menyentuh gegendang telinga' aku * acecey. ayat bajet sastera..
Eh, aku tak bagi salam lagi ka ? Haha aku cuai lagi =='
Assalamualaikum dan Hello kepada yang baca sedang membaca entry burok ni XD
Meh tengok result aku yang macam budak tembam super duper pandai  neh :-


Bahasa Melayu - 79 % A-
Bahasa Inggeris - 80 % A
Matematik Moden - 51% C
Matematik Tambahan - 18 % *malu tapi gedik nak gitau .
Sains - 65 %  B
Sejarah - 65 % B ( Whoaa o.O)
Prinsip Perakaunan - 68 % B
Ekonomi Asas - 64%  C+
Pendidikan Islam - 67 % B

Teruk kan ? Lagi-lagi Mat. Tambahan , tu lah PERTAMA KALInya aku dapat markah SERENDAH dan SETERUK tu. Malu malu woii :( K takpa aku leh usaha lagi. *Sound cliche right? 
Haih aku tak larat nak mengeluh dah tengok result ni. Nampak sangat aku ulangkaji main-main. Acano tuu? Belajar last-minute lah. Tabiat dari form 1 lagi. Hmm tak mau ler taip lelama, ada orang tu bising suruh buat minum petang pulok. Okeh like this quotes ; Be the best, beat the rest ! ^_^
~Signed out~

Labels: , , , ,



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.