Neapolitan Ice Cream
Hello Langkawi .
Posted on @March 15, 2012 with 3 COMMENT(S)


Assalamualaikum and Hello there !~
Ntah aku nak type apa pun taktau ; terlalu happy kot..
Apa yang pasti, hari ni nak pi Langkawi . Woohooooo ^o^ *buat syok boleh.
Bukan nak pi jauh-jauh pun. Aku dok Perlis ja. Tak macam hampa, dok jejauh ke selatan right?
Ambik tiket pukul 1.30 stgi tapi la ni dok mengadap notebook lagik. Mandi pun dok lagi ni. HAHA benda ni pun nak gitau, dasar muka tak malu aku ni. Ni pun baru habis packing baju. Hmm nak type apa lagi eh ?
Oh abaikan ayat tuu.Sayonara, bye. Miss me oke ? *cam bangang ayat.


Labels: , , , , ,



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.