Neapolitan Ice Cream
Habih dah aihh. Time cuti pulak :]
Posted on @March 11, 2012 with 3 COMMENT(S)


Assalamualaikum and Hello alls.
Exam penggal pertama daa habis ! Woohoooo ^^ 
Dah seminggu tak update . Sedeyy aih. 
Minggu ni nak pi Langkawi pulok. *Kami sekeluarga memang suka melancong; so ?
Last pi Langkawi pun waktu pi dengan arwah tok waktu aku baru umoq 3-4 tahun . Aku kecik lagi waktu tu , mana nak ingat kesemua la. Ok aku klasifikasikan *betui ka aku eja ni? sebagai kali pertama sebab tu laa.
Lepas habih waktu sekolah tu rasa macam nak pi lepas geram kat punching bag sampai 'lunyai' pahtu nak jerit sekuat hati aku! Tensyen gilaaa, lagi Prinsip Perakaunan dengan Add Maths. Ya. rasa macam : "Almost die."
 Soalan Add Maths semuanYAAAAA hentam kromo . Awat tak masuk otak waktu study huh ? #Nak masuk macam mana, ulangkaji pun hari Jumaat. Aku baru sedaq yang sebenarnya aku ni tak reti buat akaun. Heghhhh :( Malu kot tanya budak ERT dulu macam mana buat akaun padahal waktu form1-3 aku ambik Perdagangan dan Keusahawanan. Maluuu sungguh la wei TT.TT Heghhh stress gilaaaaaaaaaaaaaa :(
Okey la satgi aku menggila susah jugak. OK wassalam .



Labels: , , , , , , ,



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.