Neapolitan Ice Cream
Space Shutter - New Blogskin !
Posted on @February 19, 2012 with 2 COMMENT(S)


Assalam and HELLO you all. (ok sound gedik)
Ohh yeahh, aku dah tuka skins. Aku tau skin ni ramai org guna, tapi "who cares" ?
Ni senarai Blogskin yang telah digunakan, mana tau berminat kan..

Space Shutter (terkini)

Oh by the way, aku terpilih! Woohooooo! #gedik sat.
Haha terpilih apa ? Hmm guess la. Tak syok la asyik aku ja nak gitau. Eh, budak ni merapu. ***Ok dah normal. Aku terpilih untuk Perlawanan Petanque antara sekolah anjuran ANGKASA. *ANGKASA ? Entah aku pun tak tauu. Petanque pun tak tauuu ke? Search Google saja. Semua dia tahuu.
22 h/b ni ada Public Speaking Competiton tapi haram tak hafal script. Busy la kononnya. Padahal homework je yang lebih. Hmm as you don't know, sekolah aku dapat masuk tv ! Hahaha ! *Bangga sat.
Masuk tv mana ? Haha yang ada astro boleh arr tengok.
Page --> sini .
Tak percaya ? Let me show you something :)


Chaiyokk  SMK Putra is AWESOME !
Ok cukup dah kot . Ok babai. Assalamualaikum ♥ 




Labels: , ,



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.