Neapolitan Ice Cream
Segmen I Love Blogging.
Posted on @February 24, 2012 with 2 COMMENT(S)


Assalamualaikum and Hello :D
Aku masuk kontes lagikkk. Nak join tekan gambaq kat ataihh tu ye?

Nama panggilan aku sempoi jaa :-
Tengku, Engku, Kak Anis, dan Anis .. hmm tu ja kott. 
URL Blog ? Haha senang kacang gilaa :D
personal : http://mizzanies.blogspot.com and blog kedua: http://hanisakahoney.blogspot.com 
Negeri Kelahiran aku ofcoz lah Perlis Indera Kayangan.. walaupun bola sepak lembik cam jelly, tapi aku sokong Perlis ; no matter what happened !
Warna kesukaan aku apa tah ? 
Pink tak sangat, ungu mungkin .. hurmm maybe aku suka mixing colours . Biru lembut pun okey gak ahh.
Hmm ok lah tuu. Please bagi aku menang pulokk, aku tak pernah menang kontes apa pun. Sedih ahhh macam nii :/ Ok nak tag (randomly) kepada Mr Purple and  Eyna Eryna . That's all. Byeeee ;)

Labels: , , , ,



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.