Neapolitan Ice Cream
Will be Missing You..
Posted on @January 2, 2012 with 2 COMMENT(S)
Assalamualaikum and Hi readers !
Haha, tajuk tak leh blah betul kan? Entry ni maybe yang terakhir kot sebab nanti dah start bukak sekolah dah tak leh kerap-kerap post kat blog dah. #ayat pasrah.
"Mulai 4 Januari 2012, abah nak simpan modem internet. Sabtu dengan Ahad baru boleh online tapi dengan syarat homework semua kena settled dulu." Ohh abah ku tersayangggg -.-' Kejam sungguh syarat mu itu. Hurm.. sabo je lah Anies oii. Kan dah kan janji nak jadi anak yang baik ? *tengok post ini kalau tak percaya.
Facebook pun rasa-rasa nak kena deactive untuk beberapa minggu ( tak lama ) ! Tak sedih pun, terharu jerrr. Oh ya.. followers dah meningkat ke 200 lebih. Kepada followers ke-200 tu, sabar lah yaa. Bukan tak mau hargai, tapi owner blog nii busy laaa~ Sorry yaa :'(

Okay, nak log out Blogger dulu. Assalamualaikum. See you next week ( kalau boleh ) .

Labels:



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.