Neapolitan Ice Cream
Untitled Post. Sorry.
Posted on @January 14, 2012 with 4 COMMENT(S)

Assalamualaikum and Hello peeps. Kesian post kali ni tak dak tajuk . Seriously tak tau nak letak tajuk apa. Hahaha. Hari sekolah yang boring gak ahh.  Dah la kelmarin cikgu suruh pi sekolah petang gotong-royong kelas pun aku tak pi. Dasar pemalas aku nih -,-' Homework setinggi gunung tak pi buat lagi. Wahh, Add Maths pulak tuh. Err.. 
Hmm, waktu hari koko tu ada meeting kelab Bahasa Inggeris. Nak buat pemilihan jawatan. K, yang aku nak ceritakan adalah benda yang paling aku berani nak buat. You know what ?

 Me : Madam, can I suggest myself to be a president?
Madam : Yes, for sure.
Me : Thanks, Madam. (sambil senyum)
Madam : Okay, students.. Who want Tengku Nur Hanis Izzati as a new President for this year ? Put up your hands once.
 ( Mula-mula sorang je angkat , pastu aku pulak lah yg angkat sebab aku yang suggest diri sendiri ,kan? *Erk, betul ke tindakan aku ni?* Then ada lah dua orang lagi yang aku tak kenal angkat tangan. Hmm, okey la tu 4 orang yang sokong.) Memang patutlah sikit ja orang angkat. Ye lah, aku bukan budak popular sampai satu sekolah kenal. (Haha, gelak sorang-sorang lah kau.) Then, lepas cikgu pilih dari President hingga ke AJK tingkatan, last-last aku jadi Treasurer (Bendahari)  *yess, kutip duit*. Hmm, memang lama tak pegang duit bebanyak. Hohohohoho!  #dengan nada berlagak melampau amat.
Ok guys.. nak berhenti taip dah. Sampai tak tau nak cerita apa dah. Wassalam :)

Labels:



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.