Neapolitan Ice Cream
Result PMR yang.. err. :/
Posted on @December 28, 2011 with 0 COMMENT(S)
Assalamualaikum and Hello for non-Muslims.
Gambar diatas tak dak kena mengena dengan entri kali ni oke?
Hmm, as you see dekat ruang the disclaimer tu, kan ada tulis saya ni 15 tahun. Mesti la budak PMR la kann ? #buat-buat tanya pulak aku nih kan?

Mesti best kan kalau tengok budak-budak yang dapat straight A ?
#Mengaku yang diri ini tak sepandai mana.
Kenapa baru nak bagitahu hari ni? Haa.. Tu bukan masalah korang okehh?
That' MY problem.
Apa yang korang nak tahu sekarang nii? #Ceh, dok buat saspen pulak aku nih.
Ini lah hasil dari usaha aku selama tiga tahun ni 





Tak la hebat mana pun. #Tak hebat pun, tapi dapat duit dari mak njang aku kot :D

*Sorry weh, guna perkataan 'aku' dalam entry kali ni. Sorry okey ?

Okay ahh takat ni dulu la noo.
Nanti cerita best-best.. boleh kita jumpa lagi, InsyaAllah :)
Kalau tak best macam mana? :/






Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.