Neapolitan Ice Cream
Goodbye Perlis, Hello Perak !
Posted on @December 21, 2011 with 0 COMMENT(S)

And Hello fellas. Hari ni mungkin the last update for this week sebab hari ni nak pergi BERCUTIIII !! Yeah tak lah jauh merentas laut pun.. Jadi Anies pun pi lah takat yang mampu.. Alaaa, Lost World of Tambun saja.. Lagipun jimat sikit duit hotel sebab makngah Anies pun tinggal dekat-dekat tu ajaaa :) Save money !
3 hari aja pi pun. Hari ke tiga pi Pantai Remis pulak pi ziarah sepupu sepapat sebelah mak. Bertolak petang sebab pagi ni ada kat rumah then jap lagi nak pi kampung ada kenduri, bleh makan kenduri tengah hari niii :)
Hehehehe :D
Okay lah nak sign out blog mak dah marah suruh off. Okbye (。 ◕‿◕。)


Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.