Neapolitan Ice Cream
Yeah ! I'm still blogging :)
Posted on @October 26, 2011 with 0 COMMENT(S)

Hello , good morning and Happy Deepavali to all Indians ! Kemana saya menghilang ?
Haha, tak ke mana pun. Malas nak update lepas PMR nih. Over excited kot :P :P
Miss me yeah ? Nope ? Oh, I know who I am  :>Before that, thanks yaw yang dah follow Anies masa Anies 'menghilang' dulu.Appreciate usaha korang . Dun worry guys, I'll hit back okay ? (:

1 month ago tak update ? Kau bergurau ke ?
Hahaha, realitinya begitulah. Bersawang dah blog nih, kan? Ni pun re-edit sebab nak buat perubahan lah kot..(padahal warna purple jugakk. Haha :D)

Alhamdulilah, 'peperangan' PMR sudah pun tamat.. Kami akhirnya berdamai :p (mengarut)
Sebenarnya, Anies ada 2-3 cerita waktu PMR. Kenangan pahit, manis, payau, masin, masam terukir waktu tu. Kenangan yang paling tak boleh dilupakan semasa PMR ?
Ada,ada. Waktu nak jawab Science Paper 2. Memang cuak amat sihh. Lupa pulak kena lukis line graph dalam paper tu.Aduhh, cuai betul lupa nak bawak masuk sekali pensel 2B. Menyesal sangat masa tu. Pengawas peperiksaan kebetulan lalu tepi Anies. Then, Anies bagitahu la masalah yang dihadapi. "Kamu kena guna pensel jugak.Ini peraturan." Bertambah lah resah gelisah .. Huhu.. Pastu cikgu tu meng'usha' orang sebelah. Malangnya, si A(click untuk ke FB dia) a.k.a musuh ketat seumur hidup. Waktu tu nasib baik dia tidoq. Kalau tak, sah habis exam dia maki habis-habisan. Cikgu ambik pensel dia then bg kat Anies. Anies menerima dengan hati yang sungguh berat. Mau tak mau, ambil sajalah. Waktu ni, sifat memilih tak difikirkan lagi. Itu nasib orang bagi kat kita. Memang Anies thankful kat cikgu tu dengan si A tu. Tapi dia tak ambil balek . Lantaklah kat dia. Hurmm.
Nak baca entri lepas yang ada kaitan si A tuu ? Klik ---> sini <---
Drop a comment to this entry !
Well,sampai di sini sahaja lah yaa.
See you in the next entry !
 ♥BYE ♥




Labels:



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.