Neapolitan Ice Cream
Hari Raya 2011 :)
Posted on @September 1, 2011 with 0 COMMENT(S)
Hai cik adik, abang, kakak, pakcik-makcik (eh ada kaa?) semua,
Rindu saya kannnn? #dok harap la saangat nooo.
Tahun ni raya tak berapa nak best sebab ramai tak balik Perlis yang indah ni *hiperbola sungguh -,-'
Post kali ni nak show off gambaq jaaa~~ Hehehehehehe :D

My not-too-big family  
Raya Pertama-Kat rumah lerrr..
Saya yang paling kanan sekali okay ? Yang 'comel' sangat2 tuhh la !
#Mula dah perah santan dia nihhhh :P
Raya ke dua lak Anies buat Open House tauu!
Lupa nak jemput korang! Hewhewhew :D
Sorry sangat-sangat ..
Alololololo, nak tengok gambar lagi kaa cik tuan puan semua ?
Tapi gambar Open House laaa. Okey..?
1..2..3!




nak banyak gambar lagi ?
Klik sini .
Okay lahh, kita sudah sampai ke penghujung entri #Ala-ala tv show :)
Kbaiii .

nota tangan: komen la sekali okay ?Nanti kita reply yaaaa.
Kamsahamida.



Labels:



Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.