Neapolitan Ice Cream
Gambar Saya Dan Yuna :)
Posted on @May 4, 2011 with 5 COMMENT(S)
annyong haseyo !
cakap korea pulak sekali-sekala . heehee~
Back to our story..
hah (?)
"ko pernah ambil gambar dengan Yuna ? artis tuuh ka ? wahlaaa . ."
Ini adalah diantara pertanyaan yang ditanya oleh friends-friends saya. . .
Okay lah
korng nak tengok sangat kee?
(urghh, gedik gila orang ni. . . cepuk kang bru tau !)

RELAKS dulu. . . .
jom tengok gambar dia dulu okay ? 
YUNA


HAHA! siapalah yang tak kenal dia ? adik aku umur 6 tahun pun tau :)
okeyokey 
cukup2 lah tenung dia tuu ea. .
La nie baru nak tunjuk gambar anis.. heee~
get ready.
.
.
.
.
1,2,3 ..GO !


Nah ! Nak tengok sangat . . 
OK, yang tudung purple tu anis (gemokk kau yea ?), selendang biru-oren tu YUNA-lah.
then yang tudung putih tu anak cousin saya, lepas tu yang tudung koko sket tu..
mak dia .
ouh terlupa sorang lagi.
ini cousin perempuan sebelah ibu sayee.

sebenarnya, nie kenduri makndak sebelah ibu.
anak sulung dia kahwin.
nama dia wan (laki)
lepas tu nak habaq mai. . .
ayah dia (pakndak saya) dulu sebenarnya "former driver" ayah yuna tau~
weehee..itulah sebabnya !
nak dengar cerita lagi tak ?

masa tu adelah pukul 12 tghari kowt.
saja2 dok tengok tv kat umah makndak.
ada dua-tiga kerusi kayu kat situ.
anis ngan angah pown duduk lah kat situ..
boring gila sioot !
dengan tiba-tiba..
ada sorang awek cun mai salam pegang tangan.
pastu bila aku dongakkan kepala..
aku pening dan tak percaya. . .
betul ka dia nie...YUNA-lah.
OMG!
"pastu kalutlah.. nak ambik gamba ke tak nie ?
jangan lepaskn peluang,anis !"

last-last tergoda lah plak nak ambik gamba ngan dia.
huhu !
Korang semua jangan jelous yaa?
oke, tatatititutu !

love ya,
-miss anies-







Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.