Neapolitan Ice Cream
Fitnah atau Kebenaran ????
Posted on @February 28, 2011 with 0 COMMENT(S)
Hey bloggers semua, sorry miss anies nie lama sangat tak update blog.Hari nie nak melepaskan geram pada someone yang aku benci bolee ta ?
hehe :)


Urghh~
aku nie dalam bab-bab nak percaya orang memang lah susah. tapi sesetengah tu kadang-kadang betul and sebaliknya. Barulah stabil dunia nie. Bosan beb kalau semua orang baik jee. (bukan nak mintak orang jahat, tapi itukan lumrah??)






Nak percaya best friend pun teragak-agak je..:(
Okey ni bru nak start citer.. and sebelum baca, tarik nafas panjang-panjang ok? Sebab hari nie miss anies nak jadi MR HULK !!!


Cuba korang fikirkan, aku anies ada la sorang kwn lelaki namanya si I(bukan nama sebenar). Dia nie sanggup tikam aku dari belakang !ISK..ISK sedih kan ?


Rupa-rupanya yang buat Anti (tutt..) Komuniti di Facebook and lagi satu iaitu Kami Geng Benci (tutt..). takyah cerita la, nanti tanya banyak pulak. Jadi biarkan aku sja yang tahu ok..)
Yihh !Dah la tu, suruh orang p LIKE pulak profil bangang tu! SHITTT!!!!


Anies memang tak paham..Rasa nak pi tikam dia balik jaa!!!!!!!!! BODOH,BODOH,BODOH !
Ingat hang sorang je kot dok buat jahat kat aku ! Ada yang lagi expert tau !
Namanya si A(lelaki, bukan nama sebenar).Tahun lepas dia dah buad anies sakit jiwa !
Ini lah yang membuatkan aku benci lelaki !!
Hati aku sakit sangat-sangat bagaikan dihiris berjuta kali sejak aku dapat tau kerja busuk si I nie..Huhuu sedihnya aku..Yang lagi syok dia pun follow blog aku and then semua cerita ni datang dari classmate aku, cik fiya !!Biarlah follower aku nie kurang asalkan takdak musuh lagi.. Biarkan aku ada sorang musuh je. Sakit kepala betul deh pikir menatang nie. Cukup2 lah si A seksa aku tahun lepas.
Si I macam 'dramaking' pun ada. Berpura-pura baik padahal di belakang aku tak tahulah,moga Tuhan balas semua perbuatan dia. Anies harap dia insaf cepat-cepat lah naa.
And lepas si I nie, anies tak mau dah dengar cerita bukan-bukan mengenai diri ini okey !


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>tit!


Transform !! hah,lega sikit. Mr Hulk sudah hilang. Miss Anies pula yang muncul.. yay !


(korang tak rasa post kali nie panjang sangat huh ??)
erm tak pelah dah tak dak nak kata apa dah.


So, kita jumpa lagi yaa !


love ya,
miss anies.







Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.