Neapolitan Ice Cream
cuti raya cina,, bez ever !
Posted on @January 31, 2011 with 0 COMMENT(S)
hello to all blogger friends..
kali nie entry tengku pada cuti raya cina.. 
saja2 la nak rehat kejap.

TAPI, yg bestnya tak syok tu actually kerja sekolah la yang sikit banyak. (benda biasalah tuu.. haih !)
:( sungguh sedih

ada satu cerita terbaeek punya.. nak dengar..
okeh listen carefully ya..

pada satu malam, ditakdirkan lah tengku untuk ke tuisyen b.i(bahasa inggeris)..hissh! Rasa rimas pun ada, sbb ramai sgt ke tusyen tuu. (20 orang agaknya)
::kan banyak tuh::

Ditakdirkan lagi, (isyy takdir,takdir ko tak der benda lain nak tulis kaa? )'lelaki impian' masa sekolah rendah pergi ke tuisyen alu.. wahwahwah.. berdebar nya hati tengku niee..! mau taknya, dia lalu depan aku, dekat pulak tuu. kalau boleh nk pengsan kat situ jugak!! (kepada bekas pelajar skbe 2008,mesti tau punya siapa lelaki itu)

Pengurus tuisyen tu pulak wat pembahagian kelas sbb form 3 ramai sangat.. diakdirkan dia pilih waktu lain yang absolutely tak sama ngan tengku nie. ahh sedih sekali lagi. :(

Tetapi ada jugak hikmah di sebaliknya, sekurang-kurangnya aku dapat tanya khabar dia di skolah lain. (utk makluman,kami tak sama sekolah ok ??)

kami berjumpa pada kali kedua. (kali pertama tahun lepas, waktu sekolah dia buat marching waktu hari sukan) aww sweet !

ok lah, tengku pun nak rehat jugak.
So, i want to end my speech with assalamualaikum and have a good days all my bloggers friends !

love ya,
miss anies.






Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.